Yeni Araç
Fiyat Teklifi Alın

İkinci El
İkinci El Araçlar

Servis Randevusu
Servis Randevusu

2020 yılının en çok tercih edilen SEAT Yetkili Servisi Avek

img

Hizmete girdiği 2005 yılından bu yana, Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda ve DOD 2.El markaları ile hizmet veren Avek Otomotiv, 2020 yılında Türkiye çapında önemli bir başarıya daha imza attı.

Avek Otomotiv Tekstilkent – İstanbul Şubesi 2020 yılı içerisinde 5.000 adedin üzerinde servis araç girişi gerçekleştirerek, Türkiye genelinde 43, İstanbul’da 8 SEAT servisi arasında Türkiye’nin en çok tercih edilen SEAT Yetkili Servisi oldu.

Bu başarıya sistemli çalışma, müşteri istek ve beklentilerine önem veren bakış açısı ve eğitimler ile ulaştıklarını belirten Avek Otomotiv Genel Müdürü Engin Yazıcı, ‘’Özellikle müşterilerimize gün içinde yoğunluktan, bir yük gibi gelen servis hizmetini mümkün olduğu kadar hızlı ve kaliteli bir süreç ile vermeye çaba harcıyor, bekleme salonlarımızda aracını bekleyen müşterilerimize zamanlarını daha verimli kullanacakları ayrıcalıklı hizmetler sunmaya çalışıyoruz.’’ dedi.

Ayrıca Yazıcı, Yetkin ve eğitimli personeller ile çalışmamızın meyvesini 2020 SEAT En İyi Servis Personeli Yarışması Türkiye Finali ‘’ Servis Danışmanı ‘’ kategorisinde 1.lik kazanarak aldık. Servis Danışmanımız Erkan Ellici’ nin almış olduğu bu başarı ve 12 -14 Nisan’da İspanya Barcelona’ da yapılacak uluslararası finalde ülkemizi temsil edecek olması bizi ayrıca gururlandırdı.” dedi.

Avek Otomotiv müşterilerine tesisinde sunmuş olduğu Bay – Bayan Kuaförü, Çocuk Oyun Salonu, Starbucks Lezzetlerini sundukları Avec Cafe, Bilardo Salonu, Ayakkabı Boyacısı gibi ayrıcalıklı bölümlerine ek Vale Hizmeti, Geçici Araç Hizmeti, Ücretsiz Check Up, Ücretsiz Müşteri Servisi Hizmeti vb. ayrıcalıklı hizmetler sunmaktadır.

Geçtiğimiz yıl Türkiye’ de bir ilk olan SEAT Filo Servisini hizmete açan Avek, Filo Kiralama şirketleri ve Kurumsal müşterilerinin ihtiyaçlarını dikkate alarak onlara özel bir alan, bu konuda tecrübe kazanmış ayrı servis danışmanları ile beklentilerini karşılamaktadır.

img