Yeni Araç
Fiyat Teklifi Alın

İkinci El
İkinci El Araçlar

Servis Randevusu
Servis Randevusu

COVID-19 Bilgilendirmesi

img

Değerli müşterilerimiz;

Avek Otomotiv olarak dünyada ve ülkemizde yaşanmakta olan Covid-19 salgınına dair gelişmeleri yakından takip etmekteyiz. Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın sağlığını korumak için maksimum hassasiyet göstermekte olup tesislerimizde birçok koruyucu önlemler alınmıştır. Alınan önlemler için tıklayınız.

İstanbul Tekstilkent, İstanbul Ümraniye ve Çanakkale’de hizmet verdiğimiz tesislerimizde müşterilerimizin markalarımızdan aldıkları hizmetleri aksatmamak her zaman olduğu gibi öncelikli hedefimizdir. Müşterilerimiz ve çalışanlarımızın sağlığını korumak için çalışma saatlerimiz değişiklik gösterebilir. Güncel çalışma saatlerimiz için tıklayınız. 

Dijital ortamda ise her zaman olduğu gibi hizmetinizdeyiz. Lütfen satış ekibimizle e-posta veya telefon yoluyla iletişime geçmekten çekinmeyin, sizinle ilgilenmekten memnuniyet duyarız.

Bu süreçte servis hizmetlerinde oluşabilecek yoğunluğun önüne geçmek için randevu almanızı hatırlatmak isteriz. Servis randevu hattımızı arayarak, web uygulamalarımızdan online servis randevusu veya Whatsapp danışma hattımız 0(542) 440 25 25 numaralı telefondan ulaşım sağlayabilirsiniz.

Siz değerli müşterilerimize evinizden çıkmadan faydalanabileceğiniz yerinden alım yerine teslim hizmetimizi bu süreçte bedelsiz olarak sağlamakta olduğumuzu belirtmek isteriz. Bu hizmetten yararlanmak için randevu hattımızla iletişime geçmenizi önemle rica ederiz.

Satış Sonrası Hizmetler kısmında hizmet verdiğimiz tüm markalar için 7/24 acil yol yardım ve çekici hizmetlerimizden yol yardım hatlarımızı arayarak ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Bu süreçte her türlü görüş ve önerileriniz için [email protected] e-posta adresimiz, sosyal medya hesaplarımız ve Whatsapp danışma hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu zor zamanları dayanışma ile atlatacağımıza inanıyor, anlayışınız ve yardımlarınız için teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla,

img