Yeni Araç
Fiyat Teklifi Alın

İkinci El
İkinci El Araçlar

Servis Randevusu
Servis Randevusu

Yeni Amarok Ne Zaman Gelecek?

img

2022 Volkswagen Amarok araç bu yılın en merak edilen modellerinden biri olarak görücüye çıkmaya hazırlanıyor. Volkswagen Ticari Araç  sınıfında yer alan Amorak, ilk kez 2010 yılında tanıtıldı. O zamandan bu zamana geçen 2 yıllık süreçte nihayet somut adımlar atıldı ve Eylül 2022 ile birlikte yeni Amarok resmi olarak piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Ford ve Volkswagen iş birliği sonucunda piyasaya sürülecek olan Amarok, her geçen gün hedef kitle üzerinde heyecana neden oluyor, gözler takvimlere kayıyor. Zira iki dev otomobil üreticisi marka, Ford Ranger ve Volkswagen Amarok 2022 modelini birkaç ay önce küresel çapta tanıtımla duyurmuştu. Amarok otomobil yenilikçi Volkswagen teknolojinin son örneklerinden biri olmaya hazırlanırken teknik özellikleriyle ve güçlü tasarımıyla kullanıcıların ilgisini cezbetmeye başladı. 


2022 Model Amarok Araçların Özellikleri Nelerdir? 


Volkswagen yeni Amarok aracını duyurmadan önce dahi otomobil tutkunları aracı, modeli, tasarımı ve teknik özellikleri merak ediyordu. Volkswagen, küresel otomotiv pazarındaki gücünü her seferinde ispat ederken Amarok araçla adeta gövde gösterisi yaptı. Öyle ki sadece tanıtımla dahi herkesin aklında aynı soru şekillendi: “Yeni Amarok ne zaman çıkacak?” Bu soruları Volkswagen Amarok 2022 fiyatı ve özellikleri nedir soruları takip etti elbette. Çünkü Amarok çok yönlü bir merak uyandırdı. Kullanıcılar özellikle ciddi araç alıcıları ikinci nesil Amarok ile şimdiden planlamalar yapmaya başladı. 


Ford ile birlikte gerçekleştirilen 2022 Volkswagen Amarok donanımlarıyla tüm zamanların en iyi seviyesini yaşıyor. Etkinlikte zaten birçok özelliği lanse edilerek heyecan dozajı artırıldı. Ford & Volkswagen ortaklığında Ranger altyapısını paylaşan Amarok, tasarım açısından benzersizliğini öne çıkarıyor, ayrışıyor. Çünkü yeni Amarok modern hatlarıyla dikkatleri çekiyor. Aynı anda hem vahşi hem modern olmayı başaran Amarok, artırılan aks mesafesiyle otomobilin arka koltuk yolcularına daha konforlu bir alan yaratıyor. Öte yandan ilk kez kullanılacak olan sürüş destek asistanı donanımı seviyeyi yukarıya çıkarıyor. 


Yeni nesil Volkswagen Amarok, Eylül 2022 ile birlikte alıcılarla buluşacak. Ancak zaman kısaldığı halde kullanıcılar teknik özellik bilgisine açık şekilde bekliyor. Yeni tasarımda LED desteği artırılıyor. Otomobilin ön bölümdeki tampon tasarımı ise X işaretini anımsatacak formuyla adeta doğada ve şehirde macera dolu yolculuklar yapılacağının tüyolarını veriyor. Kokpitteki 12 inçlik multimedya ekran ve full dijital sürücü paneli aracın iç tasarımındaki en dikkat çekici detay olabilir. Şerit asistanları sürüş performansını artırmayı hedefliyor, hız sabitleyici güvenliği destekliyor, yol işaret algılama benzeri ilk kez Amarok modellerde kullanılacak özellikler ise fonksiyonelliği artırıyor. 


2022 Volkswagen yeni Amarok  modellerde bir önceki nesildeki milimetre aşılıyor ve 500’den 800 milimetreye geçiş yapılıyor. Bu suya giriş desteğini, arazide sürüş performansını artırmayı sağlıyor. Yük desteği ise bariz artırılmış durumda: 3.5 tonluk yük taşıma ile 1.160 kg yükleme kapasitesi kendi sınıfında beğenileri karşılıyor. Peki, Volkswagen Amarok yakıt deposu kaç litre? Araç şehir içinde 100 km’de 8.6, şehir dışında ise 7,3 litre yakıt tüketim miktarına sahip görünüyor. Aracın yakıt deposu 80 litredir. 100 km’ye çıkma hızı ise 7,9 saniye olarak hesaplanmıştır. 


Yeni Amarok Fiyatları Ne Kadar?


Eylül 2022 tarihinde Türkiye otomotiv pazarına gelmesi beklenen yeni Amarok modelin fiyatı henüz resmi olarak açıklanmadı. 2022 Volkswagen Amarok fiyatı  aracın ekstra donanım ve hizmetlerine göre belirlenebilir. Avek Otomotiv Amarok meraklıları için fiyat listesini çok yakında paylaşmaya hazırlanıyor. Araç en güncel fiyat listesiyle birlikte satışa çıkarılacak, tüm yönleriyle hedef kitleye sunulacak. Araçla ilgili önden bilgi almak isterseniz Avek Otomotiv ile iletişime geçebilirsiniz. 

 

img