Yeni Araç
Fiyat Teklifi Alın

İkinci El
İkinci El Araçlar

Servis Randevusu
Servis Randevusu

Bagajı Geniş Arabalar

img

Kalabalık ailelerin özellikle uzun yolculukları çoğu zaman bunaltıcı ve stresli oluyor. Bir türlü bagaja sığmayan bavullar, kucağa ya da ayakaltına konularak son derece rahatsız bir yolculuk yapılıyor. Bu sorun nedeniyle, amacı dinlenmek ve tatil yapmak olan seyahatin düşüncesi bile sinirleri bozabiliyor. 

 

Geniş bagaj hayali sadece aileler için değil devamlı ürün sevkiyatı yapan küçük işletmeler için de geçerlidir. Aldığı siparişleri kendi imkanları ile müşterilerine götürmek durumunda olan esnaf için bagaj çok önemlidir. Arka koltuğun bagaj gibi kullanılması hatta arka camı kapatacak kadar yükleme yapılması gerekebilir. Bu durum görüşü engellendiği için güvenli bir sürüş yapılamaz. 

 

Bazı insanlar içinse geniş bagaj yerine geniş iç hacmi gerekir. Özellikle kişi sayısı çok olan aileler ve personel servisi yapan şirketler için geniş iç hacmi olan araçlar önemlidir. 

 

 

Geniş İç Hacme Sahip Araçlar

Bu noktada önceliği geniş iç hacmi olan araçlara örnek vererek onları inceleyelim: 

 

Skoda Superb:

Superb'in tasarımı, keskin ve geometrik hatlar, saf ve çarpıcı yüzeyler ve zarif çizgiler barındırmakta. 157 mm'lik arka diz mesafesi, yolculara evlerindeki konforu aratmayan Superb, geniş iç hacmiyle mükemmel bir deneyim sunuyor.

 

Volkswagen Passat:

Bu model artık bir klasik haline geldi. Özellikle şirketlerin tercih ettiği bir araç olsa da geniş aileler için oldukça uygundur. Her yeni modelde kendini geliştirerek daha da geniş bir hacim sunuyor.

 

Audi A4:

Audi'nin öne çıkan premium sedan modellerinden olan A4, 480 litrelik bir bagaj hacmi sunuyor. Bu hacim, Audi A4 gibi bir giriş seviyesi model için oldukça ideal.

 

Bu araçlar geniş iç hacimleriyle oldukça konforlu bir seyahati garanti ediyor. Özel olarak hazırlanmış iç tasarımları ise hem estetik hem de pratik bir kullanım sunuyor.

 

 

En Geniş Bagaj Hacmine Sahip Olan Sedan Arabalar

Geniş iç hacim hiçbir zaman geniş bir bagajın yerini tutmaz. Aradığınız ve istediğiniz daha fazla alan ise bu araçlara göz atmanızı tavsiye ederiz.

 

Volkswagen Passat:

Sedan denilince akla gelen araçlardan olan Volkswagen Passat, ülkemizde de yüksek ilgi gören otomobillerden. 568 litrelik bir bagaj hacmiyle de sürücülerin beğenisini fazlasıyla toplayan Passat, tercih edilebilecek otomobiller arasındaki yerini koruyor.

 

Skoda Superb:

En belirgin özelliği olan liftback sayesinde gerçekten de 595 litrelik geniş bagaj imkanı sunuyor. Ayrıca yatay ve dikey olarak oluşturulan file sistemi, bagaj kancaları sayesinde sevkiyat için kullanışlı bir ekipman sunuyor. Tamponun alt kısmındaki sensör sayesinde de elleriniz doluyken bile bagajı açıp kapatabiliyorsunuz. Bu araç kargo arabaları ile yarışacak seviyede bir bagaj yapısını sizlere sunuyor.

 

Volkswagen Arteon:  

Muhteşem bir tasarıma sahip olan Arteon, geniş bagaj hacmi ile de göz dolduruyor. 563 litrelik bir bagaj hacmine sahip olan araç, beklentilerin oldukça üstünde bir performans sağlıyor.

 

 

Bagajı Geniş Suvlar

SUV araçlar özellikle geniş iç hacmi ve kullanıcıya sunduğu yüksek bagaj hacmi ile her zaman geniş ailelerin tercihi olmaktadır. İster spor tutkunu, ister kamp yapmayı seven bir kişiliğe sahip olun SUV araçlar her zaman aklınızın bir köşesindedir. Bu sebeple araç tercihleriniz yüksek ve geniş araçlar yönünde ise aşağıdaki listede bagajı en geniş SUV arabalara göz atabilirsiniz.

 

Audi Q7:

Premium araç tercihinde vazgeçilmezlerden olan Audi'nin en kalıplı SUV modeli olan Q7 bagaj hacmi birbirinden bağımsız olarak katlanabilen arka koltukları sayesinde 2075 litreye kadar çıkabilmektedir. Buda ticari kullanımda dahi yeterli olabilecek oldukça geniş bir bagaj demektir.

 

Skoda Kodiaq:

 

Skoda'nın şaun için en yüksek modeli olan Kodiaq kullanıcılarına tatmin edici bir yükleme alanı sunmaktadır. Bu modelde konfora önem veren aileleri hedefleyen Skoda markası mükemmel bir araç yaratmayaı başarmıştır. Farklı kullanım amaçlarına cevap veren Skoda Kodiaq'ın bagaj hacmi 720 litre olup koltukları katlandığında 2165 litreye ulaşmaktadır.

 

Volkswagen Tiguan:

Türkiye pazarında SUV denildiğinde akla ilk gelen ve en çok satılan SUV'lardan olan Tiguan Volkswagen kalitesiyle her yaştan kullanıcının beğenisini kazanmıştır. Volkswagen Tiguan'in bagaj hacmi ise tam 615 litredir. Yeterli bulmadıysanız Tiguan Allspace modeliyle 760 litre bagaj hacmine sahip olabilirsiniz.

 

 

Bagajı Geniş Hatchback Arabalar

 

Özellikle genç kullanıcı ve çekirdek ailelerin tercihi olan hatchback araçlar park sorunu yaşatmaması, yakıt tüketimi tasarrufu ve özellikle kadın kullanıcılar için yoğun trafikte kolay manevra kabiliyeti sayesinde oldukça sevilmektedir. Hatchback araçlardan beklenen çoğu zaman geniş bir bagaj hacmi olmasa da bagaj kapağının tavan yüksekliği kadar açılması sebebiyle büyük eşyalarınızı bir SUV gibi kolayca bagajınıza yerleştirmenize olanak sağlar. 

 

Volkswagen Polo

2022 yılında kasa değişimine uğrayan Yeni Polo'da bagaj hacmi azımsanamayacak derecededir. Satışa sürüldüğü gibi yüksek satış adetlerine ulaşan bu modelde bagaj hacmi 351 litredir.

 

Volkswagen Golf 

1974 yılından beridir gelişerek kendini yenileyen golf nesillerdir  hayatımızdadır. Adını efsaneler listesine altın harflerle kazımış olan Golf modelinin 8. nesilinde bagaj hacmi  381 litredir.

 

SEAT Leon (C Segmenti)

Leon’un bagaj hacmi 380 litre olsa da arka koltukların yatırılması ile birlikte 1210 litreye kadar genişletilebiliyor. Bu da bagaj konusunda çok daha fazla yer sağlanmasına olanak sunuyor.

 

Geniş bagaj  arabalar  tabi ki bunlarla sınırlı değil özellikle 7 kişilik aile arabası olan Tiguan olmak üzere birçok ticari olmayan otomobil fiyatları için bizimle iletişime geçebilirsiniz. Kullanım amacınıza göre ve ihtiyacınız olan iç hacme göre aradığınız aracı bulabilirsiniz.

img